Misiune si Viziune

Ne dorim ca prin acest blog si activitatea noastra de voluntariat, sa va povestim cate ceva din lumea catelusilor din adaposturi si a celor care incearca sa-i ajute sa duca o viata mai buna, prin adoptie la distanta.

vineri, 19 iulie 2013

Faceti cunostinta cu Elliot!



Micul Elliot este un catel de doua luni si 1.7 kg. Povestea lui Elliot a inceput asa, dupa cum ne poveste chiar el:

" Sunt un catel simpatic, pe nume Elliot.

Imi amintesc vag ca m-am nascut candva in mai 2013 si ca stapanul mamei mele m-a luat in sacosa intr-o dimineata si m-a lasat singur pe marginea drumului. Mi-a fost foarte frica, foame si sete...M-am ascuns in tufisuri, unde sute de insecte mici (capuse am aflat ca se numesc) m-au napadit si mi s-au infipt in urechi, labute, spate, peste tot! Un alt catel m-a muscat de picior si alte insecte (mustele) mi-au umplut rana de viermisori care imi mancau piciorul de viu.

Lipsa de hrana si apa, parazitii, oboseala si frica m-au slabit atat de rau incat abia mai reuseam sa ma misc.
Nu stiu cum, dar in noaptea de 15 spre 16 iulie am simtit ceva care m-a facut sa imi adun toate puterile ramase si sa fug pe soseaua de care imi era frica. Soarta a facut ca tocmai atunci sa treaca pe acolo masina familiei B. Domnul si doamna B. au oprit masina pentru mine, ca sa ma ia de acolo.
Imediat cum doamna B. m-a luat in brate, m-a cuprins un somn atat de puternic, incat nu am mai putut sa tin ochii deschisi. Ii auzeam ca prin vis pe salvatorii mei cum discutau despre mine: spuneau ca ar fi urmat sa ma calce masinile, ca nu as fi putut supravietui. Se mirau ce mic si slab sunt si cum am rezistat atat. Se intrebau, ingrijorati, ce vor face cu mine (asa am aflat ca din familia B fac parte multi catei adoptati).
Asa a inceput povestea salvarii mele si va invit sa aflati alaturi de mine continuarea...
"


Elliot va roaga sa ii fiti aproape si sa il incurajati pe pagina lui de facebook: https://www.facebook.com/pages/I-am-Elliot/272629862879145